Zľava!

MACA BLACK

23.99

MACA BLACK 60 KAPSÚL

Doprajte si bohatú dávku živín, ktoré zvýšia vašu výkonnosť v posilňovni, pomôžu dosiahnuť vaše ciele a navyše podporia imunitu. MACA BLACK 60 KAPSÚL obsahuje extrakt z čiernej macy, ktorý pomáha aj pri erektilnej disfunkcii, zvyšuje produkciu a pohyblivosť spermií. 

Katalógové číslo: SK002 Kategórií: Značka:

MACA BLACK 60 KAPSÚL pre mužov aj ženy

Maca peruánska pochádza z Ánd, kde sa konzumuje už niekoľko tisícročí. Z rastliny sa využíva koreň, ktorý je vďaka vysokému obsahu minerálov, vitamínov, aminokyselín a mastných kyselín právom radený medzi superpotraviny. S macou sa pre jej priaznivé účinky môžete stretnúť aj pod názvom peruánsky ženšen.

Vysoký obsah živín v jedinom koreni 

Maca peruánska obsahuje bielkoviny, tuky, sacharidy a vlákninu. Cenená je pre vysoký obsah horčíka, selénu, železa, vápnika a vitamínov A, B, C, D a E. Obsahuje tiež draslík, zinok, jód a meď a glukozinoláty, ktoré majú vplyv na prevenciu rakoviny. 

Táto rastlina je prínosom pre mužov i ženy. Prospieva pri menštruačných poruchách a nepríjemných sprievodných problémoch počas menopauzy či pri anémii. Pomáha znižovať stres, podporuje dobrú náladu, zdravie mozgu a kognitívne funkcie. Pri pravidelnom užívaní oceníte aj jej prínos k zlepšeniu odolnosti organizmu. 

Extrakt z macy je vyhľadávaný tiež mužmi. Podporuje potenciu pri problémoch s miernou erektilnou disfunkciou a produkciu spermií. Vo vyššom veku oceníte jej prínos k potlačeniu hypertrofiy prostaty. 

Čierna maca pre športovcov

Maca peruánska je bohatá na živiny, ktoré podporujú výkon a pomáhajú počas regenerácie. Pri pravidelnom užívaní oceníte lepšiu výdrž aj pomoc s budovaním svalovej hmoty. Čierna maca dokáže doslova nabudiť vaše telo energiou a vy sa môžete bez nepríjemných pocitov únavy sústrediť na svoj tréning. 

Okrem minerálov, vitamínov a bielkovín obsahuje maca peruánska až päť prírodných sterolov. Sú nimi sitosterol, kampesterol, ergosterol, brassikasterol, ergostadienol. Práve vďaka nim tento výživový doplnok efektívne zvyšuje výkonnosť. Preto, ak hľadáte suplement na rozvoj svalov, zlepšenie odolnosti a celkovej kondície, MACA BLACK 60 KAPSÚL naplní vaše očakávania. Čierna maca navyše bráni nadmernému opotrebovaniu kĺbov a šliach a zlepší vašu koncentráciu.

Odporúčané dávkovanie:

Jedna kapsula obsahuje 1 200 mg extraktu macy peruánskej v želatínovej kapsli. Užívajte 2 kapsule denne. 

Varovanie:

Tento výživový doplnok nie je vhodný pre deti, tehotné a dojčiace ženy. Skladujte v suchu pri teplote do 25 °C mimo dosahu detí. Nevystavujte pôsobeniu mrazu. Doporučenú dávku neprekračujte. Výrobok nie je určený ako náhrada pestrej stravy. Výrobca neručí za škody spôsobené nesprávnym používaním alebo skladovaním. Suplemet neobsahuje dopingové látky. 

Spotrebujte do dátumu uvedeného na obale, po otvorení spotrebujte do 6 mesiacov.

Ďalšie informácie

Hmotnosť 0.150 kg

Recenzie

Nikto zatiaľ nepridal hodnotenie.

Pridajte prvú recenziu pre “MACA BLACK”

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *